LevnoBot.cz
Přidat obchod

CANPOL BABIES Lžičky melaminové Exotic animals 2 ks žluté


CANPOL BABIES Lžičky melaminové Exotic animals 2 ks žluté
Sada lžiček na krmení z oblíbené kolekce EXOTIC ANIMALS. Vyrobeny z melaminu, materiálu odolného proti poškrábání. Zaoblené tvary nedráždí jemné dětské dásně. Lžičky mají barevné potisky, které jsou pro děťátko dalším lákadlem během jídla. Sada se skládá ze dvou čajových lžiček: malá a velká. Vhodné pro děti 9-ti měsíců. Lze umývat v myčce na nádobí, neobsahují BPA. Vyrobeno z melaminu – odolného proti poškrábání. Zaoblený tvar – nedráždí jemné dásně děťátka. Menší lžička je perfektní při rozšiřování jídelníčku děťátka, větší při učení samostatného krmení.

75 CZK

Feedo.cz


Koupit za 75 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
12.10.2024 75

Podobné produkty



75 CZK  8% 

canpol babies Exotic Animals Spoon, 2 ks, Dětské nádobí pro děti, Z krásného nádobí chutná každé jídlo ještě lépe. Dětské nádobí canpol babies Exotic Animals Spoon je vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu, snadno se umývá a jeho hravý design bude děti bavit, takže stolování bude ještě příjemnější. Vlastnosti: kvalitní materiál pro bezpečné stolování tvar, který lze snadno uchopit ideální k učení samostatného jedení dětský motiv

79 CZK  14% 

Melaminové lžičky jsou vyrobeny pouze (100%) z kvalitního melaminu. Barevné obrázky jsou zataveny uvnitř materiálu, nedostávají se do kontaktu s jídlem. Vhodné pro děti starší 5-ti měsíců. 

69 CZK  16% 

Canpol babies Melaminové lžičky Exotic Animals žluté 2 ks Sada lžiček na krmení z oblíbené kolekce s barevnými potisky, díky nimž je každé jídlo pro vaše dítě zábavnější.

75 CZK  24% 

Zaoblené tvary nedráždí jemné dětské dásně. Vhodné pro děti od 9-ti měsíců.