LevnoBot.cz
Přidat obchod

NUK NEW CLASSIC Láhev LOVE PP 250 ml,Silikon,Velikost 2,M – růžová


NUK NEW CLASSIC Láhev LOVE PP 250 ml,Silikon,Velikost 2,M – růžová
Náhodný motiv, dle dostupnosti! Kojenecká láhev z vysoce-kvalitního polypropylenu (PP) – obzvláště pevná, nerozbitná a vhodná i pro zamrazování. Se silikonovou ortodontickou proti-kolikovou savičkou, vhodná pro děti ve věku 0 měsíců, se savičkou od 6–18 měs, otvor na mléko. Vlastnosti: extra-široké hrdlo pro snadné plnění a čištění láhev vyrobena z vysoce-kvalitního polypropylenu (PP) – obzvláště pevná, nerozbitná a vhodná pro zamrazování redukce designů na růžovou, modrou a bílou včetně ortodontické NUK First Choice+ savičky, vyrobené ze silikonu s flexibilní zónou a vylepšeným Anti-Kolikovým Air Systémem. vhodná pro děti od 0 měsíců, dodávána se savičkou 6–18 měsíců s ortodontickou antikolikovou savičkou (na mléko)

169 CZK

Feedo.cz


Koupit za 169 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
14.10.2024 169

Podobné produkty



155 CZK

Kojenecká ortodontická antikoliková láhev NUK Love je vhodná pro krmení dětí od 6 měsíců. Díky své ploché savičce nezasahuje do normálního vývoje zoubků.


176 CZK  19% 

Kojenecká lahvička s anti-kolikový systémem proti polykání vzduchu při pití. Ideální pro děti od 6 do 18 měsíců. Neobsahuje BPA.