LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® CITY 60253 Ledový vozík


LEGO® CITY 60253 Ledový vozík
Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group.

487 CZK

conrad.cz


Koupit za 487 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 484

Podobné produkty



390 CZK

Zmrzlinářský vůz v modrobílém provedení si mohou děti postavit z 200 dílků kvalitní stavebnice Lego City, určen&e


444 CZK

Zmrzlinářské auto

S touto sadou Zmrzlinářské auto (60253) od LEGO® City se děti mohou st&


509 CZK  25% 

Zmrzlinářské auto dorazilo do LEGO® City. Dejte si ještě jedno kolečko na vašem parádním skateboardu, poté otočte prkno, sundejte si helmu a vydejte se na něco dobrého spolu s vaším roztomilým psem. Pomozte zmrzlinářce vydávat lahodné zmrzlinové kornouty a nanuky. Pak zavřete výdejní okénko a pomozte tuto úžasnou, vícebarevnou dodávku dovézt na další zastávku.

447 CZK  4% 

S touto sadou Zmrzlinářské auto (60253) od LEGO® City se děti mohou stát hrdiny všedního dne. Děti zachrání obyvatele LEGO City umírající horkem tím, že jim přivezou parádní zmrzlinové kornouty a nanuky! Prostor uvnitř auta pro zmrzlinářku, která v něm pracuje a řídí ho, spolu se zákazníkem s roztomilým psem poskytuje spoustu možností pro nezávislé a zábavné hraní.Naprosto úžasná stavebnice pro dětiNávod na stavění pro zmrzlinářské auto od LEGO City najdete v krabici. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si návod Instructions PLUS v rámci aplikace LEGO Life pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající LEGO stavitelé rychle stanou opravdovými mistry.Dětská stavebnice od LEGO City Skvělá vozidlaSe sadami od LEGO City Skvělá vozidla si budou děti moci prohlédnout svá oblíbená pozemní, vzdušná a mořská vozidla a stroje pěkně zblízka. Tyto realistické stavebnice podporují představivost a zábavným a vzrušujícím způsobem odrážejí skutečný život.