LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dětská chůvička s kamerou truelife NannyWatch A15 2.4 GHz


Dětská chůvička s kamerou truelife NannyWatch A15 2.4 GHz
Dětská chůvička v hodinkách - pro maximální svobodu·Spolehlivý přenos a dosah až 300 metrů·Integrovaný monitoring teploty v místnosti·Audio na obou stranách, můžete mluvit i s vaším dítětem·Režim VOX šetří baterii 2x síťový zdroj·Nabíjecí stanice pro hodiny (rodičovská jednotka)·.

5320 CZK

conrad.cz


Koupit za 5320 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 5292

Podobné produkty



5388 CZK

Technické parametry&

2997 CZK

TrueLife NannyWatch A15 je revoluční dětská chůvička, kterou máte stále po ruce. Přesněji řečeno na ruce.

2799 CZK

TrueLife NannyWatch A15 revoluční dětská chůvička TrueLife NannyWatch A15 je revoluční dětská chůvička, kterou máte stále po ruce. Přesněji řečeno na ruce. Rodičovská jednotka je totiž umístěna v hodinkách, které si jednoduše připnete na zápěstí. Dětskou jednotku umístíte k miminku. Díky stabilnímu signálu, až 300 m dosahu, nočnímu vidění a monitoringu teploty v místnosti máte o svém dítěti naprostý přehled a neunikne vám ani jediné zasmání nebo škytnutí.

2005 CZK

Péče o tělo, zdraví > Péče o dítě > Dětské chůvičky

3300 CZK

TrueLife NannyWatch A15 je revoluční dětská chůvička, kterou máte stále po ruce. Přesněji řečeno na ruce. Rodičovská jednotka je totiž umístěna v hodinkách, které si jednoduše připnete na zápěstí. Dětskou jednotku umístíte k miminku. Díky stabilnímu signálu, až 300 m dosahu, nočnímu vidění a monitoringu teploty v místnosti máte o svém dítěti naprostý přehled a neunikne vám ani jediné zasmání nebo škytnutí. TrueLife NannyWatch A15 Skvělý doplněk péče o dítě Dětské chůvičky jsou už nějakou dobu standard. Hodinky TrueLife NannyWatch A15 ale přináší inovaci v oblasti starosti a péče o dítě. Své miminko můžete sledovat nepřetržitě za všech okolností. Stačí jeden pohled na zápěstí.
Max. dosah300 m