LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® MINECRAFT 21165


LEGO® MINECRAFT 21165
Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group.

506 CZK

conrad.cz


Koupit za 506 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 505

Podobné produkty



428 CZK

Včelí farma je parádní set, který si děti mohou sestavit s novými prvky a funkcemi. Včelka má za úkol sbírat pyl a vracet se


508 CZK  25% 

Sada Včelí farma (21165) od LEGO® Minecraft™ se doslova hemží herními možnostmi. Hráči Minecraftu i ti, kteří jej nikdy nehráli, se mohou těšit na nekonečnou kreativní zábavu s legračními postavami a stvořeními z on-line hry. Otevřené hraní inspirované světem Minecraft Děti se mohou připojit k přátelským včelám, které pomáhají květinám růst a úrodě dozrávat a sbírají v úlu med. Zároveň ale musejí odrazit roj naštvaných včel, které společně létají vzduchem, krouží kolem dokola a útočí na ovečku a vystrašeného vesničana. Tato všestranná sada, která přináší vzrušení, napětí a ponaučení, obsahuje inovativní funkce: okřídlenou včelařku, vesničana a 8 včel. Zábava tak může začít ihned. Skutečná akce ze světa Minecraft s LEGO stavebnicemi! Hledáte dokonalý dárek k narozeninám nebo Vánocům pro fanouška Minecraftu? Sady od LEGO Minecraft přenášejí veškerou zábavu z on-line hry do rukou dětí.