LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® CITY 60304 Silniční křižovatka s výstražnými semafory


LEGO® CITY 60304 Silniční křižovatka s výstražnými semafory
Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group.

502 CZK

conrad.cz


Koupit za 502 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 499

Podobné produkty



429 CZK

Křižovatku si mohou děti sestavit ze 112 dílků.

Poté si mohou doplnit křižovatku o další návazné cesty a obklopit


416 CZK

Lego City 60304 Křižovatka

Stavebnice Křižovatka (60304) od LEGO® City slouží jako realistické pozadí k


509 CZK  25% 

Nabízí pouliční lampy zářící ve tmě, semafory, dopravní značky, značení jízdních pruhů, retardéry, přechod pro chodce, stromy a zeleň. Děti mohou křižovatky rozmístit podle sebe, vybudovat kolem sebe město a propojit je s ostatními LEGO křižovatkami, až budou chtít své město rozšířit!Skvělý dárek pro fanoušky LEGO City od 5 letSada LEGO City Křižovatka obsahuje srozumitelný návod na stavění a pokyny Instructions PLUS, které jsou součástí bezplatné LEGO aplikace s návody pro chytré telefony a tablety. Tento interaktivní návod s nástroji pro přibližování a otáčení modelů pomůže malým LEGO nadšencům stát se brzy opravdovými mistry.Inspirativní hračky pro chlapce a dívkyStavebnice LEGO City podněcují k otevřenému, kreativnímu hraní s pomocí budov, realistických vozidel a sympatických postav, které jsou zdrojem zábavných zážitků na pozadí situací z reálného života. Sestavená křižovatka měří přes 13 cm na výšku, 44 cm na šířku a 38 cm do hloubky.

500 CZK  22% 

• Dopřejte dětem možnost obohatit jejich LEGO® modely díky sadě Křižovatka (60304) od LEGO City. Jde o perfektní začátek pro úžasné stavitelské výtvory.• Co všechno najdete v krabici? Děti v ní najdou 5 LEGO® dílů silnice s pruhy, retardéry a přechodem. Navíc nechybí