LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® CITY 60297 Power Stuntbike


LEGO® CITY 60297 Power Stuntbike
Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group.

220 CZK

conrad.cz


Koupit za 220 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 219

Podobné produkty



194 CZK

Demoliční kaskadérskou motorku si mohou kluci postavit z 12 dílků. Poté se s ní a minifigurkou kaskadéra mohou pustit do parádn&iac


165 CZK

LEGO® City 60297 Demoliční kaskadérská motorka
 
 Užijte

203 CZK  25% 

Nechte děti vychutnat si napínavou akci s demoliční kaskadérskou motorkou od LEGO® City (60297). Je vybavena setrvačníkem a řídí ji Wallop, slavný kaskadér ze seriálu LEGO City Dobrodružství – tato vzrušující kombinace zaručeně nadchne davy.Zábava pro kluky a holky od 5 letV krabici této sady LEGO najdete jednoduchý návod. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si průvodce Instructions PLUS v rámci aplikace LEGO s návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí stavitelé stanou opravdovými mistry.Děti v záři reflektorů!Stavebnice LEGO City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze skutečného života. Stavebnice LEGO City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci dobrodružství!