LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak


LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
Přívěs k autu drak Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group.

190 CZK

conrad.cz


Koupit za 190 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 189

Podobné produkty



126 CZK

Dráček ze sbírky Dots stavebnic se může stát ozdobou batohu nebo tašky fanoušků Lego Dots. Malý mazlíček pak může svého stav


173 CZK  25% 

Výtvor dělaný na míru V této tvůrčí sadě najdete kostku, která nabízí spoustu prostoru pro navrhování vlastních zábavných designů, kroužek, k němuž lze kostku připnout, a oddělovač zdobítek. Děti si mohou navrhnout parádního draka za pomoci fialových, modrých, modrozelených a růžových zdobítek. Pro ještě více kreativních možností můžete použít také DOTS doplňky ze 4. série (41931 – prodáváno samostatně) a vytvářet zcela nové a jedinečné obličeje a vzory. Zábava pro děti milující tvoření Děti si přizpůsobí ozdobu na tašku podle sebe – budou měnit výrazy draka a vyměňovat designy s kamarády. Zábavný malý doplněk představuje perfektní vánoční či jakýkoliv jiný dárek pro děti, kterým tak dáte možnost věnovat se tvůrčí vášni a sebevyjadřování.