LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® MARVEL SUPER HEROES 76145 Vzduchová rukojeť Eternamem


LEGO® MARVEL SUPER HEROES 76145 Vzduchová rukojeť Eternamem
Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group.

280 CZK

conrad.cz


Koupit za 280 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.10.2021 279

Podobné produkty



214 CZK

Obrovského okřídleného Devianta a bojové prostředí si mohou děti sestavit ze 133 dílků. Poté si mohou přehrát boj dobra se z


262 CZK

Letecký útok Eternalů

Akční stavebnice Letecký útok Eternalů (76145) od LEGO® Mar


254 CZK  25% 

Akční stavebnice Letecký útok Eternalů (76145) od LEGO® Marvel přenáší napětí a dobrodružství z filmu studia Marvel do rukou malých superhrdinů.Tvořivá akce se superhrdiny a DeviantyKdyž obrovský okřídlený Deviant zaútočí na 2 populární Eternaly – Ikarise a Sprite – musejí jim děti přispěchat na pomoc se všemi svými superhrdinskými schopnostmi. Tato skvělá LEGO stavebnice fanouškům připomene památné scény z filmu Eternals studia Marvel a možná je i přivede na vlastní příběhy. Parádní superschopnosti jsou nevyčerpatelným zdrojem zábavy: Těšte se na živé iluze Sprite a Ikarisovu schopnost létat. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato LEGO sada jako jediná obsahuje minifigurku Sprite!Sady na motivy filmu Eternals studia MarvelStavebnice inspirované filmem Eternals od LEGO Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou fanoušky nekonečným vesmírem zábavného hraní.