LevnoBot.cz
Přidat obchod

POWERCUBE EXTENDED - 5 x zásuvka + 1,5m přívodní kabel - zelená


POWERCUBE EXTENDED - 5 x zásuvka + 1,5m přívodní kabel - zelená
Pořiďte si designovou prodlužovačku PowerCube s pěti zásuvkami a 1,5metru dlouhým kabelem. Prodlužovací kabely mají montážní dok, kterým je připevníte, kam potřebujete – například na stůl, pod desku stolu či na stěnu. Tvar rozbočovačů PowerCube oceníte nejen kvůli designu, ale i z praktického hlediska – zásuvky se vzájemně neblokují. PowerCube Extended je zelená prodlužovačka s 5 zásuvkami (230V, 16A, 3680W), 1,5metru dlouhým prodlužovacím kabelem (průřezu 1,5 m2), montážním dokem, dětskou pojistkou a uzemněním. Stupeň krytí je IP40. Projděte si kompletní nabídku prodlužovacích přívodů PowerCube na našem e-shopu. Vybírat můžete z kompletní nabídky prodlužovacích kabelů včetně prodlužovaček do zásuvky a flexošňůr Prohlédněte si i USB adaptéry a univerzální nabíječky na nabíjecí baterie. Vybírejte z kompletní nabídky nabíječek a napájecích zdrojů. O značce PowerCube PowerCube je značka nizozemské společnosti Allocacoc, které je známá designovými krychlovými rozbočovači a prodlužovačkami s mnoha funkcemi i barevnými variacemi. Vybírejte z prodlužovacích kabelů, nabíječek a zásuvek PowerCube na našem e-shopu. Přečtěte si o PowerCube také na našem blogu. ##VIDEO:https://www.youtube.com/embed/ylWCgOKz-G4##

394 CZK

e1.cz


Koupit za 394 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.3.2022 370.38
25.10.2021 340.36

Podobné produkty



370 CZK

Zelený PowerCube Extended představuje jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Dodejte svému domovu či kanceláři funkční vzhled díky originálním rozbočovačům. Zelený PowerCube Extended nabízí 5 zásuvek (250V~, 16A, 3680W), prodlužovací kabel o délce 1, 5 m, montážní dok (pro snadné umístění na jakékoliv místo), dětskou pojistku a uzemnění. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí a neblokují se, jako je to u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček.

Všechny typy PowerCube jsou testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu. PowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Parametry:

  • Materiál: ABS plast
  • Barva: zelená
  • Rozměry: 8 x 8 x 12 cm
  • Počet zásuvek: 5 (250V~, 16A, 3680W)
  • Délka prodlužovacího kabelu: 1, 5 m
  • Montážní dok: ano
  • Dětská pojistka: ano

296 CZK

Zásuvka POWERCUBE EXTENDED s kabelem 1.5m GREEN