LevnoBot.cz
Přidat obchod

POWERCUBE EXTENDED - 5 x zásuvka + 1,5m prodlužovací kabel - šedá


POWERCUBE EXTENDED - 5 x zásuvka + 1,5m prodlužovací kabel - šedá
Použijte k nabíjení elegantní prodlužovací kabel PowerCube Extended s 5 zásuvkami a kabelem dlouhým 1,5 metrů. Díky svému jedinečnému tvaru, kdy se zásuvky vzájemně neblokují a nepřekážejí, si tuto prodlužovačku ihned zamilujete. Prostřednictvím montážního doku ji snadno připevníte například na stůl, pod desku stolu či na stěnu.  Funkční prodlužovačka PowerCube Extended v bílo-šedém provedení nabízí 5 zásuvek (250 V~, 16 A, 3680 W) se zemním kolíkem, 1,5 metrů dlouhý prodlužovací kabel, montážní dok, dětskou pojistku a uzemnění. Stupeň krytí činí IP40. Projděte si kompletní nabídku prodlužovacích přívodů PowerCube na našem e-shopu. Vybírat můžete ze všech prodlužovacích kabelů včetně prodlužovaček do zásuvky a flexošňůr. Prohlédněte si i USB adaptéry a univerzální nabíječky na nabíjecí baterie. Vybírejte z kompletní nabídky nabíječek a napájecích zdrojů. O značce PowerCube PowerCube je značka nizozemské společnosti Allocacoc, které je známá designovými krychlovými rozbočovači a prodlužovačkami s mnoha funkcemi i barevnými variacemi. Vybírejte z prodlužovacích kabelů, nabíječek a zásuvek PowerCube na našem e-shopu. Přečtěte si o PowerCube také na našem blogu. ##VIDEO:https://www.youtube.com/embed/ylWCgOKz-G4##

394 CZK

e1.cz


Koupit za 394 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.3.2022 370.38
25.10.2021 340.36

Podobné produkty



370 CZK

Šedý PowerCube Extended představuje jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Dodejte svému domovu či kanceláři funkční vzhled díky originálním rozbočovačům. Šedý PowerCube Extended nabízí 5 zásuvek (250V~, 16A, 3680W), prodlužovací kabel o délce 1, 5 m, montážní dok (pro snadné umístění na jakékoliv místo), dětskou pojistku a uzemnění. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí a neblokují se, jako je to u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček.

Všechny typy PowerCube jsou testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu. PowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Parametry:

  • Materiál: ABS plast
  • Barva: šedá
  • Rozměry: 8 x 8 x 12 cm
  • Počet zásuvek: 5 (250V~, 16A, 3680W)
  • Délka prodlužovacího kabelu: 1, 5 m
  • Montážní dok: ano
  • Dětská pojistka: ano

296 CZK

Zásuvka POWERCUBE EXTENDED s kabelem 1.5m GREY