Univerzální směs bez lepku 550 g
Domovská stránka >
>
Univerzální směs bez lepku 550 g
Vlastnosti Český výrobce Bezlepková náhrada mouky Bez laktózy Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Jak na to směs lze použít na přípravu slaných i sladkých jídel Další recepty najdete na wwwlabetacz Návod k použití Kynuté houskové knedlíky 275 g směsi 1 vejce 1 starší houska bez lepku nakrájená na kostičky 7 g sušeného droždí 5 g soli a 130140 ml vody smícháme a vypracujeme těsto které necháme kynout 4560 minut Z těsta vytvarujeme knedlík necháme ještě 1015 minut kynout a poté vaříme v osolené vodě 810 minut z jedné strany knedlík otočíme a vaříme opět 810 minut z druhé strany Koláče ze 7 g sušeného droždí špetky soli 2 lžic cukru a 10 lžic vlažného mléka připravíme kvásek Jakmile začne kvásek kynout přidáme 275 g směsi 2 vejce 150 g měkkého másla nebo margarínu a vypracujeme těsto Připravené těsto rozválíme na plát silný cca 1 cm Plát těsta rozkrájíme na čtverečky cca 6 x 6 cm čtverečky naplníme mákem ořechy tvarohem marmeládou nebo povidly Důkladně spojíme rohy čtverečků potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na máslem vymazaném plechu 1520 minut při 180 C Chléb do domácí pekárny nalijeme 450460 ml vlažné vody přidáme 550 g směsi 10 g sušeného nebo 30 g čerstvého droždí 1 lžičku soli a cukru a i polévkovou lžíci oleje a kmínu Zvolíme program s dobou trvání cca 2 hodiny např Základní Rychlý Sprint nebo Glutenfree Bábovka 275 g směsi 165 g cukru 3 vejce 100 ml oleje 200 ml mléka a i kypřicí prášek vhodný pro bezlepkovou dietu a šleháme el šlehačem 34 minuty do hladkého těsta Pečeme při 160170 C asi 4550 minut Přejeme vám dobrou chuť Skladování Skladujte v suchu Podrobná data Jazyky na balení Čeština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Směs Varianta Univerzální bez lepku
53 CZK
Ageo
Koupit za 53 CZK
Historie ceny
Datum | Cena v CZK |
29.1.2022 | 50.9 |
9.12.2021 | 44.9 |
29.11.2021 | 50.9 |
10.11.2021 | 44.9 |
Podobné produkty
59 CZK 7%
Univerzální směs pro přípravu pokrmů při bezlepkové dietě. Je vytvořena z kukuřičné a rýžové mouky a můžete ji použít všude tam, kde potřebujete mouku pšeničnou.