LevnoBot.cz
Přidat obchod

Low Carb Směs na chléb 150 g


Low Carb Směs na chléb 150 g
Bezlepková směs na přípravu LOW CARB chleba kterou zvládne připravit i začátečník Chleba obsahuje vyváženou směs lněné mouky bramborové vlákniny a směsi semínek dýňové slunečnicové Přidáte pouze jogurt a vejce Ze směsi můžete tvarovat chléb cca 400 g nebo bulky Rychlá a jednoduchá příprava Vysoký obsah vlákniny Důležitou složkou směsi je psyllium 100 rostlinná vlákninakterá udržuje naše trávení v harmoniiSložení Směs semínek v různém poměru slunečnicové a dýňové lněná mouka zlatá a hnědá bramborová vláknina psyllium kypřící látky vinný kámen hydrogenvinan draselný hydrogenuhličitan sodný sůl lahůdkové droždí stabilizátor xantanová guma kmín Jak používat Nejprve si rozehřejte troubu na 170 C Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu Přisypte směs na chléb a důkladně vše promíchejte Směs nechte 2 minuty odstát a poté tvarujte chléb nebo bulky Směs půjde lépe tvarovat pokud si ruce navlhčíte vodou Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 60 min chléb nebo 35 min bulky při 170 C Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu Balení 150 g Náš tip V naší nabídce naleznete další směsi na přípravu pečiva

38 CZK

Ageo


Koupit za 38 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
9.2.2022 36.5
27.1.2022 37.5
12.11.2021 36.5

Podobné produkty



63 CZK  21% 

Bezlepková směs na chléb. S nízkým obsahem sacharidů a cukrů a vysokým obsahem vlákniny. Rychlá a snadná příprava, stačí přidat jogurt a vejce. Chléb nebo housky zvládnou připravit i začátečníci. Vhodné pro celiaky.

55 CZK  22% 

Bezlepková směs na chléb je namíchána z lněné mouky, bramborové vlákniny a směsi dýňových a slunečnicových semínek. Důležitou složkou směsi je psyllium.


48 CZK  2% 

Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.