LevnoBot.cz
Přidat obchod

Puzzle magnetické - Princezny


Puzzle magnetické - Princezny
Dřevěné obarvené dílky podlepené magnetky s oblíbeným dívčím motivem Princezen Hra pomáhá rozvíjet jemnou motoriku rukou kreativitu a fantazii dětí

305 CZK

Ageo


Koupit za 305 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.11.2021 295.9

Podobné produkty



292 CZK

Sada dřevěných dílků opatřených magnetkem, ze kterých si mohou holčičky skládat princezny, a to na magnetické podložce.

De


227 CZK

Dřevěné dílky podlepené magnetem na motivy pohádkových Princezen.Hra pomáhá rozvíjet motoriku rukou, kr


294 CZK  24% 

– Stávající sortiment magnetických puzzlí jsme rozšířili o holčičí variantu na motivy Princezen. Dřevěné obarvené dílky podlepené magnetky se umísťují na magnetickou tabulku dle fantazie. – Hra pomáhá

340 CZK  0% 

Stávající sortiment magnetických puzzlí jsme rozšířili o holčičí variantu na motivy Princezen. Dřevěné obarvené dílky podlepené magnetky se umísťují na magnetickou tabulku dle fantazie. Hra pomáhá rozvíjet jemnou motoriku rukou a kreativitu u dětí. Magnetické puzzle jsou díky svému provedení vhodné taky na cesty. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let.

330 CZK

Magnetické puzzle s princeznami od značky Detoa představuje zábavnou hru pro malé i velké. Hra rozvíjí jemnou motoriku, kreativitu i fantazii. Ideální od 3 let věku.


290 CZK

Dřevěné obarvené dílky podlepené magnetky, s oblíbeným motivem Princezen. Hra pomáhá rozvíjet jemnou motoriku rukou, kreativitu a fantazii dětí. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let.