OMX Fermentovaný prebiotický extrakt 75 g
Fermentovaný prebiotický extrakt je unikátní kombinací ovoce, zeleniny, mořských řas a hub přírodně fermentovaných společně s 12 kmeny prospěšných bakterií. Tato směs je pečlivě zvolena, smíchána, rozmělněna a následně prochází pětiletým procesem tradiční Japonské fermentace. Obsahuje více než 500 druhů postbiotik a je vyrobena přírodní fermentací bez umělého zahřívání. Směs neobsahuje GMO a je vhodná pro užití dětmi. Sacharidy/cukry (melasa/oligosacharidy) – 551.12 mg, Galacto-oligosacharidy - 750.00 mg, Fructo-oligosahcaridy - 750.00 mg, Švestka domácí (Prunus domestica) – 216.91mg, Špenát setý (Spinacia oleracea) -71.56 mg, Kustovnice čínská (Lycium chinese) - 27,30mg, Shitake (Lentinula edodes) - 22.87 mg, Hořčice zelená / Komatsuna (Brassica rapa var. Perviridis) - 13.28 mg, Fíkovník obecný (Ficus carica I.) - 13.28 mg, Borůvka obecná (Vaccinium ashei Reade) - 8.85 mg, Voskovník červený (Myrica rubra) - 8.85 mg, Yuzu (Citrus JUNOS SIEB. Ex Tanaka) - 8.85 mg, Agaricus (Agaricus blazei) - 8.85 mg, Maitake (Grifola frondosa) - 8.85 mg, Hiziki (mořské řasy Hizikia fusiforme) - 8.85 mg, Wakame (Undara pinnatifida) - 8.85 mg, Konbu (Laminaria japonica) - 8.85 mg
Bakteriální kultury použité na fermentační proces:Bifidobacterium breve ss. Breve - 0.74 mg, Bifidobacterium infantis ss. infantis - 0.74 mg, Bifidobacterium longum - 0.74 mg, Bifidobacterium lactis - 0.74 mg, Lactobacillus acidophilus - 0.74 mg, Lactobacillus brevis - 0.74 mg, Lactobacillus bulgaricus - 0.74 mg, Lactobacillus casei ss. casei - 0.74 mg, Lactobacillus fermentum - 0.74 mg, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti - 0.74 mg, Lactobacillus plantarum - 0.74 mg, Streptococcus thermophilus - 0.74 mg
Neaktivní složky:Kyselina citrónová - 4.00 mgCelkem - 2 500 mg
Nutriční hodnoty (na 100g)
Energie -293 kcal, Bílkoviny - 3.3g, tuky - 0.1 - 1.0g. Dostupné karbohydráty - 67.3 g, vláknina - 2 g, Sodík 135 mg
Bakteriální kultury použité na fermentační proces:Bifidobacterium breve ss. Breve - 0.74 mg, Bifidobacterium infantis ss. infantis - 0.74 mg, Bifidobacterium longum - 0.74 mg, Bifidobacterium lactis - 0.74 mg, Lactobacillus acidophilus - 0.74 mg, Lactobacillus brevis - 0.74 mg, Lactobacillus bulgaricus - 0.74 mg, Lactobacillus casei ss. casei - 0.74 mg, Lactobacillus fermentum - 0.74 mg, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti - 0.74 mg, Lactobacillus plantarum - 0.74 mg, Streptococcus thermophilus - 0.74 mg
Neaktivní složky:Kyselina citrónová - 4.00 mgCelkem - 2 500 mg
Nutriční hodnoty (na 100g)
Energie -293 kcal, Bílkoviny - 3.3g, tuky - 0.1 - 1.0g. Dostupné karbohydráty - 67.3 g, vláknina - 2 g, Sodík 135 mg