LevnoBot.cz
Přidat obchod

Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 1000 ml 200 ml


Wolfberry Panenský kokosový olej BIO 1000 ml 200 ml
Panenský kokosový olej Wolfberry BIO se získává šetrným zpracováním kokosových ořechů na Filipínách. Ořechy jsou zde pěstovány v certifikovaném režimu a pro výrobu oleje jsou pečlivě vybírány ty nejkvalitnější plody. Po sběru se kokosové ořechy oloupou a kopra zevnitř se na jemno strouhá. Vznikne jemná drť, která se následně zahřeje na maximálně 42°C proto, aby se z ní odpařila veškerá voda. Z této hmoty se pak metodou lisováním za studena získává kokosový olej prvotřídní kvality. Typickou vlastností pro panenský kokosový olej je to, že do teploty okolo 25°C se jedná o bílou, v závislosti na teplotě více či méně pevnou hmotu. Po překročení této teploty olej přechází do tekutého stavu. Wolfberry panenský kokosový olej má jemnou chuť i vůni specifickou pro kokos. Jeho unikátnost spočívá v tom, že přestože obsahuje téměř 86% nasycených mastných kyselin, tyto se v těle zpracovávají přímo na energii a nikoliv do tukových zásob. Nutriční hodnoty ve 100gEnergie: 898 kcal / 3753 kJ; Sacharidy: 0,0 g; Bílkoviny: 0,2 g; Tuky: 99,8 g Obsah mastných kyselin ve 100gKyselina kapronová: 0.78 g; Kyselina kaprylová: 9.58 g; Kyselina kaprinová: 6.19 g; Kyselina laurová: 48.21 g; Kyselina myristová: 18.76 g; Kyselina palmitová: 7.85 g; Kyselina stearová: 2.52 g; Kyselina olejová: 6.04 g; Kyselina linolová: 1.58 g; Nasycené tuky: 92.10 g; Mono-nenasycené tuky: 6.04 g; Poly-nenasycené tuky: 1.58 g BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002

Podobné produkty



75 CZK

Panenský kokosový olej BIO 200ml Wolfberry se vyznačuje jemnou vůní typickou pro kokos a obsahuje výborné zdroje živin. Je vyroben v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství.


76 CZK  5% 

Panenský kokosový olej BIO. Nejvyšší možná kvalita prvního lisovaní za studena z kontrolovaného ekologického zemědělství Filipín.

89 CZK

Wolfberry Bio panenský kokosový olej 200 ml Panenský kokosový olej BIO 200 ml Wolfberry se získává šetrným zpracováním kokosových ořechů na Filipínách. Ořechy jsou zde pěstovány v certifikovaném režimu a pro výrobu oleje jsou pečlivě vybírány ty nejkvalitnější plody.