LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Friends 41443 Olivia a její elektromobil


LEGO® Friends 41443 Olivia a její elektromobil

Větrnou elektrárnu a výletní elektromobil si mohou holčičky sestavit ze 183 dílků.

Poté si mohou přehrát jeden z mnoha přívětivých příběhů, které v dětech podporují rozvoj sociálních a emocionálních dovedností. Postavičky Olivie, Mii a pejska mohou vzít na dobrodružný výlet jejich novým elektromobilem. Nabíjecí stanice pro elektromobil je funkční prostřednictvím větrné turbíny a solárního panelu, což upozorňuje děti hravou formou na ekologický přístup.

Ke stavebnici je také připravena ke stažení zdarma aplikace Instructions Plus do chytrého telefonu či tabletu. Děti s ní získají interaktivní návod s nástroji pro přibližování a otáčení.

Přednosti:

  • rozvíjí kreativitu, trpělivost a jemnou motoriku
  • precizně tvarované, do sebe zapadající dílky

Obsah balení:

  • celkem 183 dílků
  • figurky Mia a Olivia, štěňátko Elliot

Kupte holčičkám stavebnici Lego Friends!

Vhodné pro děti od 4 let
Počet dílků: 183


321 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 321 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 329

Podobné produkty



381 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

341 CZK  8% 

Lego Friends 41443 Olivia a její elektromobil

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamiluj


387 CZK  25% 

Olivia a Mia si vyrazily na projížďku v elektrickém autě. Dochází jim baterie, proto musí zastavit u nabíjecí stanice. Stanice získává elektřinu pomocí větrné turbíny a solárního panelu. Hraj si se štěňátkem Elliotem, zatímco se auto nabíjí a Olivia telefonuje. A až bude auto nabité, stačí naskočit zpátky dovnitř a pokračovat dál!

400 CZK

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. S touto sadou se mohou děti, které milují modely vozidel, ale zároveň jim záleží na naší planetě,

330 CZK

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. S touto sadou se mohou děti, které milují modely vozidel, ale zároveň jim záleží na naší planetě, vydat na dlouhé dobrodružství na cestách.Moderní způsob hraníDo barevného elektrického auta se vejdou 2 minipanenky – Mia a Olivia – a na zadním sedadle je místo pro štěňátko Elliota. Součástí sady je nabíjecí stanice, která prostřednictvím větrné turbíny a solárního panelu navazuje na ekologický motiv. Děti se tak mohou znovu rozjet s nulovými emisemi!Hraní srdcemUveďte malé stavitele do světa LEGO Friends, kde se ve společnosti dobře známých postav naučí, jak učinit svět čistším a přátelštějším místem. Tuto sadu lze kombinovat se všemi LEGO kostkami, které děti již mají doma. Fantazii se meze nekladou.