LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Friends 41443 Olivia a její elektromobil


LEGO Friends 41443 Olivia a její elektromobil

Lego Friends 41443 Olivia a její elektromobil

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. S touto sadou se mohou děti, které milují modely vozidel, ale zároveň jim záleží na naší planetě, vydat na dlouhé dobrodružství na cestách.


Moderní způsob hraní
Do barevného elektrického auta se vejdou 2 minipanenky – Mia a Olivia – a na zadním sedadle je místo pro štěňátko Elliota. Součástí sady je nabíjecí stanice, která prostřednictvím větrné turbíny a solárního panelu navazuje na ekologický motiv. Děti se tak mohou znovu rozjet s nulovými emisemi!


Hraní srdcem
Uveďte malé stavitele do světa LEGO Friends, kde se ve společnosti dobře známých postav naučí, jak učinit svět čistším a přátelštějším místem. Tuto sadu lze kombinovat se všemi LEGO kostkami, které děti již mají doma. Fantazii se meze nekladou.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 6+
  • Rozměry balení: 14,1 x 26,2 x 7,2 cm

341 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 341 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 335
1.4.2022 310
28.3.2022 313

Podobné produkty



381 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

321 CZK

Větrnou elektrárnu a výletní elektromobil si mohou holčičky sestavit ze 183 dílků.

Poté si mohou přehrát jeden z


387 CZK  25% 

Olivia a Mia si vyrazily na projížďku v elektrickém autě. Dochází jim baterie, proto musí zastavit u nabíjecí stanice. Stanice získává elektřinu pomocí větrné turbíny a solárního panelu. Hraj si se štěňátkem Elliotem, zatímco se auto nabíjí a Olivia telefonuje. A až bude auto nabité, stačí naskočit zpátky dovnitř a pokračovat dál!

400 CZK

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. S touto sadou se mohou děti, které milují modely vozidel, ale zároveň jim záleží na naší planetě,

330 CZK

Děti, kterým záleží na osudu planety, si jistě zamilují stavebnici Olivia a její elektromobil (41443) od LEGO® Friends. Nechte děti, ať se vydají na imaginární výlet do přírody. S touto sadou se mohou děti, které milují modely vozidel, ale zároveň jim záleží na naší planetě, vydat na dlouhé dobrodružství na cestách.Moderní způsob hraníDo barevného elektrického auta se vejdou 2 minipanenky – Mia a Olivia – a na zadním sedadle je místo pro štěňátko Elliota. Součástí sady je nabíjecí stanice, která prostřednictvím větrné turbíny a solárního panelu navazuje na ekologický motiv. Děti se tak mohou znovu rozjet s nulovými emisemi!Hraní srdcemUveďte malé stavitele do světa LEGO Friends, kde se ve společnosti dobře známých postav naučí, jak učinit svět čistším a přátelštějším místem. Tuto sadu lze kombinovat se všemi LEGO kostkami, které děti již mají doma. Fantazii se meze nekladou.