LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Star Wars™ 75298 Mikrobojovníci AT-AT™ vs. Tauntaun


LEGO® Star Wars™ 75298 Mikrobojovníci AT-AT™ vs. Tauntaun

Mikrobojovníky AT-AT™ si mohou děti sestavit z 205 dílků. Poté si mohou přehrát příběh, kdy posadí Lukyho Skywalkera do sedla Tauntauna a pomocí dalekohledu zjistí, kde se nachází AT-AT nepřítel. K dispozici budou mít útok z vystřelovače a Lukův světelný meč.

Zda zvítězí Povstalci proti galaktickému Impériu se teprve uvidí.

Přednosti:

  • stavění podporuje zručnost a trpělivost
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost

Kupte dětem stavebnici Lego Star Wars!

Vhodné pro děti od 6 let
Počet dílků: 205


428 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 428 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 439

Podobné produkty



456 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

454 CZK  9% 

Inspirujte děti k přehrávání bitvy o planetu Hoth, která se odehrála ve filmu Star Wars: Epizoda V – Impérium vrac&


508 CZK  25% 

Sada obsahuje jednoduché modely AT-AT a tauntauna, na které lze usadit 2 LEGO® minifigurky. Zábava při hraní s oblíbenými postavami LEGO minifigurky Luka Skywalkera a řidiče AT-AT mají k dispozici vystřelovače a dílek ve tvaru dalekohledu. Luke je navíc vyzbrojen také svým světelným mečem. Součástí této zábavné stavebnice je i jednoduchý návod, takže se sestavením si děti poradí s jistotou rytíře Jedi. Sada se skvěle doplňuje s modelem ze stavebnice Mikrostíhačka Millennium Falcon™ (75295). Vítejte ve světě LEGO Star Wars™ Už více než dvě desetiletí vytváří LEGO Group úžasné verze ikonických hvězdných lodí, vozidel, míst a postav ze ságy Hvězdných válek. Stavebnice představuje skvělý dárek nebo parádní překvapení pro děti, které chtějí vstoupit do galaxie zábavy.