LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Star Wars 75298 Mikrobojovníci AT-AT™ vs. Tauntaun


Lego Star Wars 75298 Mikrobojovníci AT-AT™ vs. Tauntaun

Inspirujte děti k přehrávání bitvy o planetu Hoth, která se odehrála ve filmu Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder, i k vytváření vlastních příběhů se sadou Mikrobojovníci AT-AT™ vs. tauntaun (75298). Sada obsahuje jednoduché modely AT-AT a tauntauna, na které lze usadit 2 LEGO® minifigurky.

Zábava při hraní s oblíbenými postavami
LEGO minifigurky Luka Skywalkera a řidiče AT-AT mají k dispozici vystřelovače a dílek ve tvaru dalekohledu. Luke je navíc vyzbrojen také svým světelným mečem. Součástí této zábavné stavebnice je i jednoduchý návod, takže se sestavením si děti poradí s jistotou rytíře Jedi. Sada se skvěle doplňuje s modelem ze stavebnice Mikrostíhačka Millennium Falcon™ (75295).

Vítejte ve světě LEGO Star Wars™
Už více než dvě desetiletí vytváří LEGO Group úžasné verze ikonických hvězdných lodí, vozidel, míst a postav ze ságy Hvězdných válek. Stavebnice představuje skvělý dárek nebo parádní překvapení pro děti, které chtějí vstoupit do galaxie zábavy.

Děti si mohou přehrávat bitvu o planetu Hoth, která se odehrála ve filmu Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder, a vytvářet vlastní příběhy s jednoduchými modely mikrobojovníků AT-AT a tauntauna.

Sada Mikrobojovníci AT-AT™ vs. tauntaun (75298) obsahuje 2 LEGO® minifigurky: Luka Skywalkera se světelným mečem a řidiče AT-AT. Oba mají navíc k dispozici vystřelovač a dalekohled.

Na tauntauna i AT-AT lze usadit LEGO® minifigurku. Spojte tuto sadu se stavebnicí Mikrostíhačka Millennium Falcon™ (75295) a užijte si dvojnásobnou porci akce a napětí.

Tato parádní stavebnice s 205 dílky představuje skvělý dárek k narozeninám nebo Vánocům či nečekanou odměnu pro děti ve věku od 6 let, které touží po tom vkročit do kreativního světa LEGO® Star Wars™.

Tauntaun měří 7 cm na výšku, 9 cm na délku a 5 cm na šířku. Celá sada, včetně modelu AT-AT a LEGO® minifigurek, se pohodlně vejde batohu a děti si tak mohou hrát kdekoli a kdykoli.

Přemýšlíte o tom, že tuto stavebnici pořídíte mladému Star Wars™ fanouškovi, který je ve světě LEGO® stavění nováčkem? Žádný problém! Součástí je jednoduchý návod, díky kterému je sestavení modelu hračka.

Stavebnice od LEGO® Star Wars™ se výborně hodí pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat scény ze ságy Star Wars, vymýšlet si vlastní jedinečné příběhy nebo jednoduše stavět a vystavovat si sběratelské modely.

Ke spojování LEGO® kostek není potřeba ovládat Sílu! Už od roku 1958 splňují nejpřísnější oborové normy, díky čemužjsou modely konzistentní, kompatibilní a pevné.

Věk: 6+


454 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 454 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 447
1.4.2022 409
28.3.2022 413

Podobné produkty



456 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

428 CZK

Mikrobojovníky AT-AT™ si mohou děti sestavit z 205 dílků. Poté si mohou přehrát příběh, kdy posadí Lukyho Skywalkera do sedla Taunta


508 CZK  25% 

Sada obsahuje jednoduché modely AT-AT a tauntauna, na které lze usadit 2 LEGO® minifigurky. Zábava při hraní s oblíbenými postavami LEGO minifigurky Luka Skywalkera a řidiče AT-AT mají k dispozici vystřelovače a dílek ve tvaru dalekohledu. Luke je navíc vyzbrojen také svým světelným mečem. Součástí této zábavné stavebnice je i jednoduchý návod, takže se sestavením si děti poradí s jistotou rytíře Jedi. Sada se skvěle doplňuje s modelem ze stavebnice Mikrostíhačka Millennium Falcon™ (75295). Vítejte ve světě LEGO Star Wars™ Už více než dvě desetiletí vytváří LEGO Group úžasné verze ikonických hvězdných lodí, vozidel, míst a postav ze ságy Hvězdných válek. Stavebnice představuje skvělý dárek nebo parádní překvapení pro děti, které chtějí vstoupit do galaxie zábavy.