LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Cestovní sada štětců Travel Set Of Brushes


Gabriella Salvete Cestovní sada štětců Travel Set Of Brushes
Cestovní sada štětců v praktickém elegantním pouzdře Rozhodně je využijete i pro každodenní líčení Sada obsahuje 1 x powder brush 1 x blush brush 1 x eyeshadow brush a 1 x lipliner brush Doporučujeme štětce pravidelně mýt přípravkem určeným na čištění štětců  

269 CZK

Ageo


Koupit za 269 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 261.9

Podobné produkty



249 CZK

Gabriella Salvete Tools, 4 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Sada štětců na líčení Gabriella Salvete Tools vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála. Sada obsahuje: štětec na pudr 1 ks štětec na tvářenku 1 ks štětec na oční stíny 1 ks konturovací štětec na rty 1 ks Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek ideální na cestování perfektní na denní i večerní líčení potěší všechny ženy Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

228 CZK

Cestovní sada štětců v praktickém elegantním pouzdře.

251 CZK

Gabriella Salvete TOOLS Travel Set Of Brushes Dárková kazeta pro ženy kosmetický štětec na pudr 1 ks + kosmetický štětec na tvářenku 1 ks + kosmetický štětec na oční stíny 1 ks + kosmetický štětec na

199 CZK

Gabriella Salvete Cestovní set kosmetických štětců bude vaším spolehlivým společníkem na služební cestě i vytoužené dovolené. 


199 CZK

Gabriella Salvete Cestovní sada kosmetických štětců 4 ks Cestovní sada štětců čtyř štětců v praktickém elegantním pouzdře.