LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete TOOLS Travel Set Of Brushes dárková kazeta dárková sada


Gabriella Salvete TOOLS Travel Set Of Brushes dárková kazeta dárková sada
Gabriella Salvete TOOLS Travel Set Of Brushes Dárková kazeta pro ženy kosmetický štětec na pudr 1 ks + kosmetický štětec na tvářenku 1 ks + kosmetický štětec na oční stíny 1 ks + kosmetický štětec na rtěnku 1 ks+ pouzdro

251 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 251 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 250

Podobné produkty



249 CZK

Gabriella Salvete Tools, 4 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Sada štětců na líčení Gabriella Salvete Tools vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála. Sada obsahuje: štětec na pudr 1 ks štětec na tvářenku 1 ks štětec na oční stíny 1 ks konturovací štětec na rty 1 ks Vlastnosti: skvěle se hodí jako dárek ideální na cestování perfektní na denní i večerní líčení potěší všechny ženy Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

228 CZK

Cestovní sada štětců v praktickém elegantním pouzdře.

269 CZK

Cestovní sada štětců v praktickém elegantním pouzdře Rozhodně je využijete i pro každodenní líčení Sada obsahuje 1 x powder brush 1 x blush brush 1 x eyeshadow brush a 1 x lipliner brush Doporučujeme

199 CZK

Gabriella Salvete Cestovní set kosmetických štětců bude vaším spolehlivým společníkem na služební cestě i vytoužené dovolené. 


199 CZK

Gabriella Salvete Cestovní sada kosmetických štětců 4 ks Cestovní sada štětců čtyř štětců v praktickém elegantním pouzdře.