LevnoBot.cz
Přidat obchod

Sprej pro efekt plážových vln Loréal Stylista The Beach Wave Mist - 200 ml - L’Oréal Paris + dárek zdarma


Sprej pro efekt plážových vln Loréal Stylista The Beach Wave Mist - 200 ml - L’Oréal Paris + dárek zdarma
S texturizačním slaným sprejem Loréal Stylista vytvoříte účes s efektem plážových vln snadno a rychle. Sprej vlasům dodává texturu s dlouhotrvajícím efektem až 24 hodin. Svým...

159 CZK

svetkadernictvi.cz


Koupit za 159 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
11.5.2023 159
5.3.2022 149

Podobné produkty



150 CZK

L’Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist, 200 ml, Styling pro ženy, Chcete dosáhnout jemných, pružných a poddajných vln, díky kterým budete vypadat, jako byste se právě vrátili z pláže? Slaný sprej L’Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist vám v tom pomůže. Vnese do vlasů objem a texturu, která typicky vzniká, když vlasy přijdou do kontaktu se slanou vodou. Navíc dodá vlnám jasnou definici, zajímavou strukturu a ležérně nadýchaný, lehce rozcuchaný vzhled jako od moře. Vytvořený plážový účes také flexibilně zpevní, přitom ale vlasy nezatíží. Vlastnosti: dodá vlasům objem a pružnost efekt plážových vln vlasy zůstávají pod kontrolou lehká textura, která nezatěžuje vlasy zajistí zářivý lesk Jak používat: Aplikujte rovnoměrně do suchých nebo vlhkých vlasů. Vytvaruje do požadovaného tvaru.

159 CZK

L'Oréal Paris Stylista beach waves 200 ml Stylingový sprej pro plážové vlny. L'Oréal Paris Stylista sprej na vlasy Beach Waves s přídavkem soli dodá vlnitým vlasům dlouhotrvající texturu s mořským efektem.