LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Čisticí roztok na kosmetické štětce 100 ml


Dermacol Čisticí roztok na kosmetické štětce 100 ml

Dermacol Čisticí roztok na kosmetické štětce obsahuje malé množství alkoholu a efektivně čistí kosmetické náčiní, jako jsou štětce, houbičky nebo labutěnky. 


109 CZK

DrMax.cz


Koupit za 109 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.7.2024 109
19.12.2023 99

Podobné produkty



91 CZK  1% 

Dermacol Accessories Brush Cleanser, 100 ml, Štětce a houbičky pro ženy, Na kosmetických štětcích se kromě zbytků líčidel usazuje i kožní maz, pot a nejrůznější nečistoty, a proto je velmi důležité jejich pravidelné čištění. Produkt Dermacol Accessories Brush Cleanser pomůže odstranit z vašich štětců veškerý make-up, udržet je čisté a prodloužit tak jejich životnost. Postará se také o to, že stejným štětcem, kterým jste právě nanášeli třeba tmavě modré stíny, bude moci aplikovat béžové. Anebo s tímto štětcem bez obav nalíčit kamarádku. Vlastnosti: důkladně čistí štětce desinfikuje produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců udržuje štětce ve výborném stavu Jak používat: Sprej nastříkejte na štětec, jemně otřete štětinky čistou tkaninou a odstraňte tak usazený make-up.

135 CZK  0% 

Hygienický způsob jak vyčistit štětec mezi líčením jiných osob pro profi vizážisty nebo odstranění barvy pro použití jiného odstínu.