LevnoBot.cz
Přidat obchod

WELEDA Energizující tělové mléko 200 ml


WELEDA Energizující tělové mléko 200 ml
Weleda Energizující tělové mléko 200 ml Energizující tělové mléko s olejem ze semen rakytníku dodává pokožce mnoho antioxidantů a vitamínů, díky čemuž napomáhá udržet opálení a je proto vynikající na jarní a letní měsíce, když je pokožka více zatěžována UV zářením.

430 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 430 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.7.2024 429

Podobné produkty



357 CZK

Weleda BIO Rakytníkový sirup Rakytník, 200 ml, Tělová mléka pro ženy, Tělové mléko Weleda BIO Rakytníkový sirup zajistí vaší pokožce potřebnou hydrataci a dodá jí sametovou hebkost. Vlastnosti: intenzivně vyživuje a zvláčňuje zajišťuje dlouhodobou hydrataci a vláčnost zajišťuje pokožce komfort a vitalitu Jak používat: Používejte ráno a/nebo večer na celé tělo.

320 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Weleda se řadí pod tělová mléka a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 200 ml vámi vybraného produktu. Péče o tělo je zase o krok jednodušší!

385 CZK  0% 

Tělové mléko vyniká schopností povzbudit hydratační faktory naší pokožky až po dobu 48 hodin.  

370 CZK  8% 

Weleda Energizující tělové mléko s rakytníkem vyniká schopností povzbudit hydratační faktory pokožky až na 48 hodin! Vysoký obsah cenných olejů určuje toto výživné mléko pro suchou pokožku.