LevnoBot.cz
Přidat obchod

MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Active Wear 20 Sand korektor 10 ml


MAYBELLINE NEW YORK SuperStay Active Wear 20 Sand korektor 10 ml
Maybelline New York SuperStay Active Wear 20 Sand korektor 10 ml Dlouhotrvající a vysoce krycí korektor Superstay Active Wear od Maybelline New York. Lehký tekutý korektor s novým ohebným aplikátorem je odolný vůči vodě a potu a neotírá se na oblečení či roušku, proto ho můžete sebevědomě nosit až 30 hodin. Veganské složení korektoru je vhodné pro citlivou pokožku.

240 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 240 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.9.2024 239
15.9.2024 249
6.9.2024 239

Podobné produkty



243 CZK

Maybelline SuperStay Active Wear, 10 ml, Korektory pro ženy, Chcete, aby vaše líčení nebo i téměř nenalíčený obličej nekazila ani jediná chybička na kráse? Ať už se vám na pleti nelíbí cokoli, korektor Maybelline SuperStay Active Wear to spolehlivě zakryje. Vysoce pigmentované složení si poradí s kruhy pod očima, pupínky, pigmentovými skvrnami a nejrůznějším zarudnutím, ale třeba i pihami, pokud je budete chtít skrýt. Pomůže vám zkrátka zamaskovat veškeré nedokonalosti pleti natolik dokonale, že o nich budete vědět jen vy. Spolehněte se na korektor, který dodá vaší tváři zcela bezchybný, barevně jednotný vzhled. Vlastnosti: vysoce pigmentovaný produkt je voděodolný dlouhotrvající efekt neucpává póry Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte prstem nebo praktickým aplikátorem na různé nedostatky své pleti.

167 CZK

Dekorativní kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Make-upy značky Maybelline vám pomohou vytvořit dokonalý look. 

226 CZK

Maybelline SuperStay Active Wear odstín 20 Sand korektor  zajišťuje krytí s dlouhotrvající výdrží a matným efektem, které odolává vodě i potu a nezanechává po sobě stopy.


219 CZK

Dlouhotrvající voděodolný make-up s velmi lehkou texturou.