LevnoBot.cz
Přidat obchod

BEAUTY FORMULAS Tea tree čistící ubrousky na obličej 30 ks


BEAUTY FORMULAS Tea tree čistící ubrousky na obličej 30 ks
Beauty Formulas Tea tree čistící ubrousky na obličej 30 ks Micerální čistící ubrousky odstraňují make-up a veškeré nečistoty z pleti.

69 CZK

Pilulka.cz


Koupit za 69 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.9.2024 69
10.9.2024 79
7.9.2024 89

Podobné produkty



106 CZK

Čisticí ubrousky s Tea Tree pomáhají léčit nedokonalosti pleti a působí protizánětlivě Hloubkově vyčistí pleť a odstraní přebytečný maz nečistoty i makeup Obsahují pečující látky které zanechávají ple

51 CZK  2% 

Beauty Formulas Tea Tree, 25 ks, Čištění pleti pro ženy, Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměli nikdy vynechat. Odličovač Beauty Formulas Tea Tree z obličeje efektivně odstraní veškerý make-up a vaši pleť zanechá hebkou, dokonale čistou a připravenou na další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej účinně zbavuje pleť make-upu zanechává pleť zcela čistou dodává pleti hydrataci Jak používat: Vyjměte ubrousek a jemně jím z pleti setřete make-up i veškeré nečistoty. Po použití balení důkladně uzavřete, abyste zabránili vysychání ubrousků.

65 CZK

Beauty Formulas BIO rozložitelné čisticí ubrousky na obličej s Tea Tree pomohou odstranit přebytečný maz, nečistoty a make-up a zanechají pleť s pocitem čistoty a svěžesti.