Cukr a sladidla
Domovská stránka > Jídlo, pití a tabák > Potraviny > Ingredience na vaření a pečení > Cukr a sladidla
186 CZK
-
311 CZK
Stévie je rostlina, která pochází z jižní Ameriky a je již po staletí užívána jako přírodní rostlinné sladidlo. Látky této rostliny obsažené v listech vyvolávají pocit sladké chuti, mají nulovou energetickou hodnotu a jsou až 250 x sladší než cukr. V listech stevie jsou mimo jiné také obsaženy prot
Stévie je rostlina, která pochází z jižní Ameriky a je již po staletí užívána jako přírodní rostlinné sladidlo. Látky této rostliny obsažené v listech vyvolávají pocit sladké chuti, mají nulovou energetickou hodnotu a jsou až 250 x sladší než cukr. V listech stevie jsou mimo jiné také obsaženy prot
104 CZK
-
104 CZK
Kokosový cukr vyniká nejen svou přirozeně sladkou chutí s nádechem karamelu ale také čistotou a přírodností protože neprochází rafinací ani bělením Klasickému bílému cukru tak můžete dát konečně sbohemBalení 250 g Náš tip V naší nabídce naleznete další cukry
Kokosový cukr vyniká nejen svou přirozeně sladkou chutí s nádechem karamelu ale také čistotou a přírodností protože neprochází rafinací ani bělením Klasickému bílému cukru tak můžete dát konečně sbohemBalení 250 g Náš tip V naší nabídce naleznete další cukry
83 CZK
-
83 CZK
Med květový Klasik pastový Vysoký podíl slunečnicového medu propůjčuje květovému medu zářivou jasně žlutou barvu a také ovocnou chuť Pastové zpracování brání jeho další krystalizaci a umožňuje široké spektrum využití od mazání na chleba po součást vašich oblíbených receptůBalení 250 g Náš tip V na
Med květový Klasik pastový Vysoký podíl slunečnicového medu propůjčuje květovému medu zářivou jasně žlutou barvu a také ovocnou chuť Pastové zpracování brání jeho další krystalizaci a umožňuje široké spektrum využití od mazání na chleba po součást vašich oblíbených receptůBalení 250 g Náš tip V na
104 CZK
-
104 CZK
Med květový luční Výroba vícedruhového medu je včelám nejpřirozenější a díky sběru nektaru z nejrůznějších bylin do něj přechází celá řada léčivých látekBalení 250 g Náš tip V naší nabídce naleznete také další medy Popis TIP Ve sklenici lehce rozmačkejte několik lístků šalvěje a zakápněte lžičkou
Med květový luční Výroba vícedruhového medu je včelám nejpřirozenější a díky sběru nektaru z nejrůznějších bylin do něj přechází celá řada léčivých látekBalení 250 g Náš tip V naší nabídce naleznete také další medy Popis TIP Ve sklenici lehce rozmačkejte několik lístků šalvěje a zakápněte lžičkou
154 CZK
-
158 CZK
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Xylitol, známý také pod názvem březový cukr, se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Má velmi nízký glykemický index a je proto vhodný i pro diabetiky nebo pro osoby, které drží redukční dietu. Xylitol se velmi dobře rozpouští ve vodě a
Xylitol se řadí mezi alternativní sladidla. Xylitol, známý také pod názvem březový cukr, se přirozeně vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny. Má velmi nízký glykemický index a je proto vhodný i pro diabetiky nebo pro osoby, které drží redukční dietu. Xylitol se velmi dobře rozpouští ve vodě a
94 CZK
-
94 CZK
Jedná se o vedlejší produkt z výroby třtinového cukru. Má sirupovitou konzistenci a výrazně sladkou chuť. Je výtečnou náhražkou běžných sladidel a součástí amerických tradičních dezertů.
Jedná se o vedlejší produkt z výroby třtinového cukru. Má sirupovitou konzistenci a výrazně sladkou chuť. Je výtečnou náhražkou běžných sladidel a součástí amerických tradičních dezertů.
49 CZK
-
65 CZK
100% RAW třtinový cukr je vyroben z cukrové třtiny z Reunionu, která přirozeně obsahuje melasu . Ta má příjemnou karamelovou chuť a obsahuje řadu vitamínů a minerálů. Třtinový cukr patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého řepkového cukru.
100% RAW třtinový cukr je vyroben z cukrové třtiny z Reunionu, která přirozeně obsahuje melasu . Ta má příjemnou karamelovou chuť a obsahuje řadu vitamínů a minerálů. Třtinový cukr patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého řepkového cukru.
175 CZK
-
175 CZK
Stévie je rostlina, která pochází z jižní Ameriky a je již po staletí užívána jako přírodní rostlinné sladidlo. Látky této rostliny obsažené v listech vyvolávají pocit sladké chuti, mají nulovou energetickou hodnotu a jsou až 250 x sladší než cukr. V listech stevie jsou mimo jiné také obsaženy prote
Stévie je rostlina, která pochází z jižní Ameriky a je již po staletí užívána jako přírodní rostlinné sladidlo. Látky této rostliny obsažené v listech vyvolávají pocit sladké chuti, mají nulovou energetickou hodnotu a jsou až 250 x sladší než cukr. V listech stevie jsou mimo jiné také obsaženy prote
129 CZK
-
129 CZK
Rýžový sirup BIO patří mezi obilné sirupy. Na rozdíl od ostatních je světlejší a má nižší sladivost. Vyrábí se fermentací rýže. Během procesu se štěpí cukry, které se uvolní do tekutiny. Ta se pak dále redukuje na hustší konzistenci. Předností rýžového sirupu je nulový obsah fruktózy, má tedy i nižš
Rýžový sirup BIO patří mezi obilné sirupy. Na rozdíl od ostatních je světlejší a má nižší sladivost. Vyrábí se fermentací rýže. Během procesu se štěpí cukry, které se uvolní do tekutiny. Ta se pak dále redukuje na hustší konzistenci. Předností rýžového sirupu je nulový obsah fruktózy, má tedy i nižš
125 CZK
-
125 CZK
Xylitol se získává z březové kůry a přirozeně se vyskytuje i v různých druzích ovoce a zeleniny. Patří mezi náhradní sladidla. Dobře se rozpouští ve vodě a má sladkou osvěžující chuť. Jeho sladivost je rovna 100% sacharóze , ale oproti klasickému cukru má zhruba o 40 % kalorií méně.
Xylitol se získává z březové kůry a přirozeně se vyskytuje i v různých druzích ovoce a zeleniny. Patří mezi náhradní sladidla. Dobře se rozpouští ve vodě a má sladkou osvěžující chuť. Jeho sladivost je rovna 100% sacharóze , ale oproti klasickému cukru má zhruba o 40 % kalorií méně.