Rýže
Domovská stránka > Jídlo, pití a tabák > Potraviny > Obilniny, rýže a obiloviny > Rýže
71 CZK
-
98 CZK
Černá rýže dlouhozrnná rýže natural v biokvalitě. Široké využití v kuchyni jako exotická příloha, do salátu nebo rizota. Po uvaření má krásnou nafialovělou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme míchat s bílou rýží. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 35 minut. Rýž
Černá rýže dlouhozrnná rýže natural v biokvalitě. Široké využití v kuchyni jako exotická příloha, do salátu nebo rizota. Po uvaření má krásnou nafialovělou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme míchat s bílou rýží. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 35 minut. Rýž
59 CZK
-
73 CZK
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Návod k přípravě: Rýži propláchněte
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Návod k přípravě: Rýži propláchněte
46 CZK
-
75 CZK
Rýži propláchněte a vařte 25–30 minut v poměru 1 díl rýže na 2 díly osolené vody. Rýže parboiled dlouhozrnná loupaná*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1564 kJ/374 kcal. Tuky: 1.1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.3
Rýži propláchněte a vařte 25–30 minut v poměru 1 díl rýže na 2 díly osolené vody. Rýže parboiled dlouhozrnná loupaná*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1564 kJ/374 kcal. Tuky: 1.1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.3
56 CZK
-
60 CZK
Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě. Rýže je také přirozeně bezlepková. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte 45 minut v poměru
Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě. Rýže je také přirozeně bezlepková. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte 45 minut v poměru
56 CZK
-
59 CZK
Basmati rýže bílá BIO je druh dlouhozrnné rýže pěstované na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii. Patří mezi jeden z nejušlechtilejších druhů rýže. Basmati rýže nelepí, je přirozeně bezlepková a snadno stravitelná, hodí se i pro dietní stravu. Basmati rýže bílá z certifikovaného ekologického z
Basmati rýže bílá BIO je druh dlouhozrnné rýže pěstované na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii. Patří mezi jeden z nejušlechtilejších druhů rýže. Basmati rýže nelepí, je přirozeně bezlepková a snadno stravitelná, hodí se i pro dietní stravu. Basmati rýže bílá z certifikovaného ekologického z
53 CZK
-
60 CZK
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 20 minut. Rýže jasm
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 20 minut. Rýže jasm
56 CZK
-
60 CZK
Tříbarevná rýže se skládá z natural dlouhozrnné rýže, červené rýže a černé rýže. Exotická kombinace skvělých chutí a vzhledu dodá vašim pokrmům na originalitě. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte 35 minut v poměru 1 díl rýže na 2 díly osolené vody. Rýže dlouhozrnná pololoupaná*, rýže červená
Tříbarevná rýže se skládá z natural dlouhozrnné rýže, červené rýže a černé rýže. Exotická kombinace skvělých chutí a vzhledu dodá vašim pokrmům na originalitě. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte 35 minut v poměru 1 díl rýže na 2 díly osolené vody. Rýže dlouhozrnná pololoupaná*, rýže červená
52 CZK
-
52 CZK
Rýže s dlouhými, špičatými zrníčky v biokvalitě. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. V české kuchyni je to velmi oblíbený typ rýže. Při správné přípravě se neslepuje. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 45 minut. Rýže dlouhozrnná*. Může obsah
Rýže s dlouhými, špičatými zrníčky v biokvalitě. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. V české kuchyni je to velmi oblíbený typ rýže. Při správné přípravě se neslepuje. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 45 minut. Rýže dlouhozrnná*. Může obsah
67 CZK
-
67 CZK
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí. Basmati je také přirozeně bezlepková. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 45 minut. Rýže basma
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí. Basmati je také přirozeně bezlepková. Návod k přípravě: Rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody 45 minut. Rýže basma
128 CZK
-
128 CZK
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková. Název této rýže „basmati“ hindsky doslovně znamená „královna vůní“. Basmati rýže
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také přirozeně bezlepková. Název této rýže „basmati“ hindsky doslovně znamená „královna vůní“. Basmati rýže