LevnoBot.cz
Přidat obchod

Sůl

Domovská stránka > Jídlo, pití a tabák > Potraviny > Koření > Sůl

61 CZK - 64 CZK

Himalájská sůl černá je specialita indické kuchyně s nezaměnitelnou chutí a silnou vůní připomínající vejce. Právě aroma černé soli se skvěle hodí k pokrmům indické či veganské kuchyně. Země původu: Pakistan 100% přírodní, nerafinovaná sůl (stejně jako jiné nerafinované soli)
29 CZK - 29 CZK

Himálajská hrubá růžová sůl se objevuje nejen v růžové, ale i v načervenalé, bílé a transparentní variantě, což je dáno tím, že je 250 milionů let stará a obsahuje 88 látek (84 minerálů) v různém poměru. Těžba probíhá především v Pákistánu a pro konzumaci se vybírá pouze cca 10 % nejkvalitnější soli
75 CZK - 90 CZK

Minerální sůl vhodná k vnějšímu i vnitřnímu užití pro přípravu koupelí k odbourání stresu a detoxikaci.
14 CZK - 14 CZK

Jemná mořská sůl. Hodí se do kuchyně, ale také do relaxačních koupelí. Nebo ji zkuste smíchat s medem a použijte jako masku na obličej.
43 CZK - 57 CZK

Sůl himálajská růžová jemná 1 kg COUNTRY LIFE Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. Naopak jsou v ní důležité minerály pro naše tělo. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
25 CZK - 29 CZK

Himálajská růžová sůl je nerafinovaná. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami. V naší nabídce naleznete také další himalájské soli.
63 CZK - 63 CZK

Cibulová sůl 230 g vznikla vysoušením cibule a následným mixováním spolu se solí. Použití: - na nakládání masa- na grilovanou zeleninu- k sýrům- do omáček 
80 CZK - 80 CZK

Tymián je přidáván do soli v čerstvém stavu, díky tomu se krásně zadrží jeho aroma a chuť. Použití:  - na ryby, vepřové maso, drůbež - do smetanovým a zeleninových omáček - do vývaru - marinování masa a zeleniny - na grilovanou zeleninu - dochucování slaných těst, například italská Facaccia  - na sa
63 CZK - 63 CZK

Česneková sůl 230g je skvělá i na podporu imunityBalení
230 g
Náš tip
V naší nabídce naleznete další ochucovadla
Popis
Použití
dochucení masa ryb pomazánek
lze použít v teplé i studené kuchyni
dochucení hranolek a různých příloh
18 CZK - 25 CZK

Himalájská sůl černá hrubá Kala Namak se doporučuje lidem, kteří mají vysoký tlak, nebo mají dietu s nízkým množstvím soli. Zdraví prospěšná.

95 CZK

O tom, že je sůl nad zlato, dnes už nikdo nepochybuje. Přinášíme vám sůl, která ale není jen tak obyčejná. Středomořská sůl je ochucena květy a mírně kořeněná. Dodává tak pokrmům skutečně jedinečnou a netradiční chuť. Je totiž aromatická, lehce pikantní a zabarvená. Hodí se skvěle do omáček, polévek i na dochucení rizota nebo těstovinových pokrmů. Jak se říká, fantazii se meze nekladou.