LevnoBot.cz
Přidat obchod

Příslušenství ke krumpáčům a motykám

Domovská stránka > Kutilství a řemeslo > Nástroje a nářadí – příslušenství > Příslušenství ke krumpáčům a motykám

392 CZK - 602 CZK

PopisDřevěná násada GARDENA combisystem FSC® 100 % umožňuje individuální prodlužování všech přídavných nástrojů combisystem. Vysoce kvalitní, elastické jasanové dřevo z Evropy tlumí vibrace a je certifikováno organizací FSC. To znamená, že k výrobě násady bylo použito výhradně dřevo z udržitelně obh

320 CZK

Pomocí 78cm prodlužovací násadě pro drobné nářadí z řady GARDENA combisystem lze prodloužit všechny ruční nástroje z řady combisystem a umožnit tak příjemnou práci ve vzpřímené poloze. Díky šroubu na prodlužovací násadě je zaručeno zajištěné spojení mezi násadou a nástrojem bez protáčení. Stačí z ručního nástroje uvolnit rukojeť, zasunout nástroj do prodlužovací násady a pevně dotáhnout. Díky použití vysoce kvalitního hliníku je prodlužovací násada mimořádně lehká a povrchová úprava šetrná k pokožce zajišťuje, že padne dobře do ruky. Integrované očko pro zavěšení umožňuje pohodlné ukládání.

1400 CZK

GARDENA combisystem teleskopická násada je optimálně vhodná pro pohodlnou práci ve výšce až 5 metrů. Teleskopickou násadu lze pohodlně a bez námahy prodlužovat po 26 centimetrech na délku od 160 cm do 290 cm. Umožňuje to příjemnou práci přizpůsobenou pracovní situaci a tělesné výšce uživatele. Násada je vyrobena z hliníku a je obzvláště lehká a pevná - to je důležité právě při práci ve výškách. Pro větší stabilitu a jako pojistka proti přetáčení má násada oválný tvar. Tlumič zabraňuje neúmyslnému zatažení teleskopické násady (nehrozí riziko úrazu). Upevňovací šroub s prvky z měkkého plastu pro zajištění připojeného combisystem nářadí tak, aby nemohlo dojít k jeho uvolnění. Záruka v trvání 25 let.

530 CZK

Dřevěné násady z řady GARDENA combisystem, které odpovídají Českému standardu FSC (100 % certifikace FSC®), umožňují prodlužování všech nástrojů z řady combisystem. Vysoce kvalitní houževnaté dřevo původem z Evropy tlumí vibrace a má certifikát FSC. To znamená záruku, že k výrobě násad je použito pouze dřevo z řádně spravovaných a obnovitelných lesů. 180 cm dlouhá násada má neklouzavou povrchovou úpravu a padne dobře do ruky. Eloxovaná hliníková trubka má plastovou povrchovou úpravu a konec násady zaručuje pevné spojení a bezpečné upnutí nástrojů z řady combisystem. Upínací šroub s komponenty z měkčeného plastu pro upevnění nástroje z řady combisystem je nasazen takovým způsobem, aby nemohlo dojít k jeho ztrátě. Záruční lhůta je 25 let. Tip: pro práci představující pohyby pro tlačení nebo tažení by měla být použita delší násada, pro pohyby představující kopání je vhodnější kratší násada.

444 CZK  6% 

Kultivátor „drápky“ pro kypření půdy, 6 zubů a T-ukojeť – GEKO G72075 Speciální nástroj používaný na kypření zeminy na zahradách, menších políčkách, v parcích apod. Pracovní část se 6 zuby má mírně spirálovitý tvar, díky čemuž lépe zajíždí do hlíny. Prakticky tvarovaná rukojeť pomáhá kultivátor snadněji ovládat. Lakovaný povrch.

154 CZK  100% 

Motyka pro zahradu „srdcovka“, výška 14 cm, kovová lakovaná – MAGG 110113 Univerzální nástroj pro okopávání, plení, kypření půdy a další zahradnické práce. Díky bytelné kovové konstrukci vydrží i náročnější zacházení.   Upozornění: dodáváno bez násady, nutno zakoupit zvlášť!

132 CZK  100% 

Motyka pro zahradu rovná 12,5 cm, kovová lakovaná – MAGG 110115 Univerzální nástroj pro okopávání, plení, kypření půdy a další zahradnické práce. Díky bytelné kovové konstrukci vydrží i náročnější zacházení.   Upozornění: dodáváno bez násady, nutno zakoupit zvlášť!

136 CZK  100% 

Motyka pro zahradu rovná 17,5 cm, kovová lakovaná – MAGG 110116 Univerzální nástroj pro okopávání, plení, kypření půdy a další zahradnické práce. Díky bytelné kovové konstrukci vydrží i náročnější zacházení.   Upozornění: dodáváno bez násady, nutno zakoupit zvlášť!

1247 CZK  99% 

Zahradnická motyka srdcovka univerzální, kovaná, dřevěná násada, 1,2 m – ZBIROVIA ZB827 Motyka srdcovitého tvaru pro okopávání, plenění, kypření půdy apod. Pohodlné držení nástroje. Ideální pro zahrádkáře.   Technické parametry: - délka násady: 1200 mm - šířka: 150 mm - výška: 250 mm - hmotnost: 1,79 kg

102 CZK  100% 

Zahradní motyčka s kypřičem, délka 290 mm, ergonomická rukojeťKombinace motyčky s kypřičem je skvělým pomocníkem na úpravu záhonu a pletí plevele. Motyčka je z robustní oceli, takže nehrozí její ohnutí. Ergonomická pogumovaná rukojeť zajistí pohodlný úchop a díky ní nářadí z ruky nevyklouzne. Hlavní výhody:• Nářadí vyrobeno z korozivzdorné uhlíkové oceli• Ergonomická rukojeť s pogumovaným povrchem proti prokluzování v ruce• Velmi komfortní používání• Červená rukojeť pro dobrou viditelnost v zelené trávě Poznámka:• Barva našeho nářadí není pouze designový prvek, ale díky této výrazné barvě ho snadno najdete v zelené trávě. Technické parametry:• Materiál: pozinkovaná uhlíková ocel, PP (plast) a TPR guma• Celková délka: 290 mm• Délka ocelové části: 155 mm• Délka rukojeti: 135 mm• Šířka: 70 mm• Hmotnost: 266 g