LevnoBot.cz
Přidat obchod

Zdravotnické testy

Domovská stránka > Zdraví a krása > Zdravotní péče > Zdravotnické testy

46 CZK - 63 CZK

Alkoholtester – trubička pro orientační dechovou zkoušku na alkohol, jednorázový, 1 kus – CompassOrientační test na zjištění množství alkoholu ve vydechovaném vzduchu (tzv. foukání do balónku). Intenzita zabarvení náplně v trubičce je závislá na množství alkoholu v dechu. Zůstane-li detekční část ne
40 CZK - 51 CZK

Náhradní náustek 2ks (pro 01905 a 01907), COMPASS Sada náhradních náústků pro digitální alkohol tester AlcoZero a AlcoZero2. Balení obsahuje 2 ks náústků rozměrů 11 x 40 x 8 mm čiré barvy. Technická data rozměr náústku 16 x 40 x 11 mm sada 2 ks náhradní náústek pro Alohol tester AlcoZero a AlcoZero
363 CZK - 373 CZK

Domácí rychlotest VITAMIN STATION Prostata PSA na detekci prostatického specifického antigenu z krve vám poskytne výsledek již za 10 minut.
377 CZK - 427 CZK

Samodiagnostický rychlotest na detekci IgA protilátek proti tkáňové transglutamináze souvisejících s celiakií (intolerancí lepku) ze vzorku krve.
365 CZK - 410 CZK

Samodiagnostický test na detekci rotavirů nebo adenovirů ve stolici. Rotaviry a adenoviry jsou hlavní příčinou infekční gastroenteritidy a souvisejících syndromů u lidí, zejména u dětí a starších osob.
364 CZK - 399 CZK

Samodiagnostický test pro stanovení hormonu stimulujícího folikuly v moči. 2 testy v balení. Test na menopauzu - VITAMIN STATION 2 ks.
375 CZK - 401 CZK

Samodiagnostický test VITAMIN STATION slouží ke stanovení hladiny železa v krvi. Výsledek s přesností 98 % získáte do 10 minut.
387 CZK - 413 CZK

Samodiagnostický test na detekci alergenů v krvi. Kýcháte, svrbí Vás oči, teče Vám z nosu, či máte vyrážky? Nevíte, zda Vaše zdravotní problémy způsobuje alergie, infekce nebo nějaký virus? Získejte okamžitou odpověď pomocí Testu Alergie!
48 CZK - 48 CZK

Těhotenský test je vysoce citlivý. Jednoduché a rychlé použití, testování můžete provést kdykoliv během dne. Přesnost testu je více než 99% a výsledek máte během několika minut. 2 ks
163 CZK - 187 CZK

Masticlife Helicobacter pylori antigen test je diagnostická sada na zjištění Helicobacter pylori antigenu (HP Ag) ze stolice imunochromatografickou metodou. Jde o rychlý, jednokrokový a spolehlivý test na helicobacter pylori.  Návod k použití, test, umělohmotná pipeta na jedno použití, lahvička s ro

135 CZK

1ks Domácí CRP test pomáhá odhalit původce infekce a zabrání neodůvodněnému užití antibiotik.

295 CZK

Jednokrokový test zo slín na rychlou diagnostiku přítomnosti 6 druhů drog.

37 CZK

Rychlý jednokrokový imunotest k určení včasného těhotenství pomocí odběru vzorku moči.

96 CZK

Rychlý imunotest k určení plodných dní pomocí odběru vzorku moči.

145 CZK

Rychlý imunotest na pomoc při zjištění menopauzy pomocí odběru vzorku moči.

145 CZK

Rychlý test k semikvantitativnímu stanovení pH ve vzorcích vaginálních výtěrů.

160 CZK

Rychlý domáci test ke zjištění infekcí močových cest na základě přítomnosti leukocytů, krve, dusitanů a bílkovin v lidské moči.

245 CZK

Souprava k testování mužské plodnosti z mužského spermatu s přesností více než 98% k poskytnutí rychlého určení plodnosti na základě koncentrace protinu SP-10 v spermatu.

245 CZK

Domáci rychlotest ke zjištění nedostatku železa z krvi (anémie) s přesností na 96,2 % s okamžitými výsledky za 5 minut.

860 CZK

Domácí diagnostický set plodnosti 3v1 ideální pro plánované rodičovství.