LevnoBot.cz
Přidat obchod

Přípravky pro růst řas a obočí

Domovská stránka > Zdraví a krása > Osobní péče > Kosmetika > Make-up > Oční make-up > Přípravky pro růst řas a obočí

396 CZK - 396 CZK

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas pečuje také o obočí zajišťuje větší hustotu snadná a rychlá aplikace
275 CZK - 275 CZK

Farmona Radical Lash Architect, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Farmona Radical Lash Architect zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova oftalmolog
196 CZK - 196 CZK

Farmona Radical Lash Architect, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Farmona Radical Lash Architect zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí podporuje a urychluje růst řas zvýrazňuje barevný pigment snadn
134 CZK - 134 CZK

Beauty Jar Wow Brow!, 15 ml, Masky na oči pro ženy, Produkt Beauty Jar Wow Brow! zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova hloubkově vyživuje zajišťuje větší hustotu Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 92 % složek přírodního původ
448 CZK - 448 CZK

Lumene Nordic Makeup, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Lumene Nordic Makeup zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy pečuje také o obočí Složení: veganský produkt Jak použ
513 CZK - 513 CZK

Gosh PRO Growth Serum, 8 ml, Péče a úprava řas pro ženy, Dokonalé řasy dokáží s pohledem doslova divy. Růstové sérum na řasy Gosh PRO Growth Serum podpoří při pravidelném používání délku a hustotu vašich řas a omezí jejich vypadávání. Vlastnosti: urychluje růst řas a posiluje je zajišťuje větší hust
185 CZK - 185 CZK

LAMEL Insta Panthenol Serum, 6 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt LAMEL Insta zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova podporuje a urychluje růst řas pečuje také o obočí Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas.
108 CZK - 108 CZK

Bione Cosmetics Bio, 8 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Bione Cosmetics Bio podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, kter
105 CZK - 128 CZK

Revolution Relove 911 High Speed, 3,5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Revolution Relove 911 High Speed zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Složení:
892 CZK - 892 CZK

M2 Beauté Eye Care, 6 ml, Barvy na obočí pro ženy, Produkt M2 Beauté Eye Care zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: dodává obočí upravený vzhled barví a zvýrazňuje chloupky obočí snadno se nanáší a při aplikaci nestéká zajišťuje větší hustotu Jak používat: Na čisté a suché obo

61 CZK

Delia Cosmetics Creator, 7 ml, Péče a úprava řas pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Delia Cosmetics Creator podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas zabraňuje vypadávání řas posiluje a vyživuje řasy Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Přílišné množství séra může způsobit alergickou reakci a pálení či zarudnutí očí. V případě, že se produkt dostane do očí, okamžitě je vypláchněte vodou.

1130 CZK

Rodial Lash & Brow Booster, 7 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Rodial Lash & Brow Booster zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: posiluje a vyživuje řasy pečuje také o obočí podporuje a urychluje růst řas Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu.

1396 CZK

Aveda Invati Brow™ Thickening Serum, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Aveda Invati Brow™ zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: pečuje také o obočí zajišťuje větší hustotu snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova oftalmologicky testováno Složení: veganský produkt Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

141 CZK

I Heart Revolution Tasty Coconut, 5,7 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum I Heart Revolution Tasty Coconut podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova pečuje také o obočí zajišťuje větší hustotu Složení: veganský produkt Jak používat: Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu.

230 CZK

RefectoCil Accessories Eyelash Lifting Pads, 2 ks, Péče a úprava řas pro ženy, Nic nepodtrhne krásu vašich očí tak dobře jako upravené, dokonale tvarované řasy. Proto je důležité nejen vhodné líčení, ale i pravidelná úprava, se kterou vám pomůže produkt RefectoCil Accessories Eyelash Lifting Pads. Skvěle doplní dekorativní kosmetiku, kterou již k používáte k líčení řas, a umožní vám snadno a rychle dosáhnout požadovaného vzhledu i zvýraznění pohledu. Vlastnosti: rychle a snadno se aplikuje zabraňuje slepování řas Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

520 CZK

RefectoCil Eyelash Lift, 2x3,5 ml, Péče a úprava řas pro ženy, Nic nepodtrhne krásu vašich očí tak dobře jako upravené, dokonale tvarované řasy. Proto je důležité nejen vhodné líčení, ale i pravidelná úprava, se kterou vám pomůže produkt RefectoCil Eyelash Lift . Skvěle doplní dekorativní kosmetiku, kterou již k používáte k líčení řas, a umožní vám snadno a rychle dosáhnout požadovaného vzhledu i zvýraznění pohledu. Vlastnosti: pečuje o řasy a zpevňuje je má dlouhotrvající efekt zdůrazní pohled a podtrhne krásu očí snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Jak používat: Používejte dle přiloženého návodu.

214 CZK

Farmona Radical Lash Architect, 5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Farmona Radical Lash Architect podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu pečuje také o obočí podporuje a urychluje růst řas zvýrazňuje barevný pigment snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Složení: veganský produkt Jak používat: Používejte 1× denně, nejlépe před spaním.

631 CZK

Natucain Brow Serum, 6,2 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Vlastnosti: pečuje také o obočí Jak používat: Na čisté a suché obočí naneste pomocí aplikátoru malé množství produktu. Používejte každé ráno a večer.

432 CZK

Eye Candy Lash & Brow Maximiser Serum, 9 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Produkt Eye Candy Lash & Brow Maximiser Serum zdůrazní váš pohled a podtrhne krásu vašich očí. Vlastnosti: posiluje a vyživuje řasy pečuje také o obočí zajišťuje větší hustotu Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte na předem vyčištěnou a osušenou oblast obočí a linie řas. Používejte každé ráno a večer.

1294 CZK

Olaplex Lashbond, 4,5 ml, Péče o řasy a obočí pro ženy, Příroda vám nenadělila řasy tak výrazné, jak byste si přáli? Sérum Olaplex Lashbond podpoří jejich růst a posílí je od kořínků, takže získají délku a plnost. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. Zdůrazní váš pohled a podtrhnou krásu vašich očí. Vlastnosti: podporuje a urychluje růst řas posiluje a vyživuje řasy zajišťuje větší hustotu snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte podél linie vrchních i spodních řas. Zamezte přímému styku s očima. Používejte každé ráno a večer.