LevnoBot.cz
Přidat obchod

Přípravky proti vypadávání vlasů

Domovská stránka > Zdraví a krása > Osobní péče > Péče o vlasy > Přípravky proti vypadávání vlasů

442 CZK - 442 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Nioxin z kolekce System 3 byly vytvořeny pro jemné vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml + 150 ml + 50 ml.
389 CZK - 389 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Nioxin z kolekce System 2 byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml + 150 ml + 40 ml.
870 CZK - 925 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Stylingové spreje značky Nioxin z kolekce 3D Intensive byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.
594 CZK - 594 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Nioxin z kolekce System 6 byly vytvořeny pro vypadávající vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml + 150 ml + 40 ml.
254 CZK - 254 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Bezoplachová péče značky Lakmé z kolekce K.Therapy Active byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 125 ml.
279 CZK - 279 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Bezoplachová péče značky Kemon z kolekce Liding byly vytvořeny pro slabé vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 100 ml.
643 CZK - 643 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky System Professional z kolekce Balance byly vytvořeny pro citlivá pokožka hlavy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 200 ml.
2107 CZK - 2305 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Vlasové kúry značky Kérastase z kolekce Fusio-Dose byly vytvořeny pro řídnoucí vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 10 x 12 ml.
520 CZK - 886 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Masky na vlasy značky Nioxin z kolekce 3D Intensive byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 500 ml.
1043 CZK - 1268 CZK

Hydratační sérum pro suchou pokožku hlavy Nutritive Nutri-Supplement je nová generace ošetření pokožky hlavy: dávka základních živin pro výživu suchých vlasů od kořínků. Toto lehké tekuté složení se okamžitě vstřebává, hydratuje, poskytuje okamžitý pocit pohody a revitalizuje suchou pokožku hlavy.