LevnoBot.cz
Přidat obchod

Semena

Domovská stránka > Dům a zahrada > Rostliny > Semena

88 CZK - 88 CZK

Pelargonie páskatá oblíbená letnička nebo vícelená rostlina, pokud se uchová v bezmrazé místnosti přes zimu. Vhodná do nádob na ozdobu oken, balkonů aj. Vyžaduje světlé stanoviště a pravidelné hnojení.
98 CZK - 98 CZK

Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
79 CZK - 79 CZK

Výborná semínka s kořeněnou chutí. U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování. Používá se do chutney, do omáček aj. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. 
110 CZK - 118 CZK

Směs travní AGRO PARK 0.5 kg
105 CZK - 109 CZK

Směs travní AGRO UNIVERSAL 0.5 kg
45 CZK - 45 CZK

Maceška švýcarská je oblíbená dvouletka, vhodná pro výsadby na záhony i do nádob.
99 CZK - 99 CZK

Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete především při přípravě masa, zeleniny, ale také salátů nebo polévek. 
79 CZK - 79 CZK

Naklíčené fazole mungo se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů. Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
27 CZK - 27 CZK

Označovaná často jako „RUKOLA“. Rychle klíčící zelenina, s vysokým obsahem
vitaminu C, podporuje chuť k jídlu, čistí krev. Lze postupně vysévat během celého roku podobně jako řeřichu. Při rychlení v miskách s buničinou
sklizeň za 10 – 14 dní, při pěstování v truhlících se substrátem pro
27 CZK - 27 CZK

Hrách zahradní Zázrak z Kelvedonu pěstujeme bez organického hnojení ve 2.trati. Hrách vyséváme v období od března až do června do sponu 20x5cm. Po 14 dnech můžeme přisít opakovaně další, čímž se prodlouží sklizeň. Rostlina dosahuje výšky okolo 70cm. Vegetační doba je 67 dní.

459 CZK

Směs travní AGRO TS DOSEV 2 kg

429 CZK

Nejlepší možná kombinace vitamínů a čerstvých natí v jednom balení. Pěstujte microgreens nebo kombinujte s regrow, obě varianty vás jednoduše nadchnou. ReGrow je novým trend, který se pomalu zabydluje i v českých kuchyních a zprávu nese jednoduchou: nic nevyhazujte, pěstujte! Jedná se o udržitelné pěstování, kdy využíváme přirozenou vlastnost regenerace rostlin, kterou je například obrůstání nových natí, které lze dále využít pro vaření. Nepěstujeme tedy ze semen, ale z odřezků a zbytků zeleniny. Skvěle se pro pěstování formou ReGrow hodí kořenová zelenina: celer, petržel, mrkev, ale i jarní cibulka.