LevnoBot.cz
Přidat obchod

Bylinky a koření

Domovská stránka > Jídlo, pití a tabák > Potraviny > Koření > Bylinky a koření

65 CZK - 70 CZK

Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky, zimní sorbety a sušenky z křehkého těsta.Složení: skořice, anýz, hřebíček, kardamon, koriandrAlergeny: skořice, koriandr, Apiac
160 CZK - 160 CZK

Vydejte se na cestu kolem světa a seznamte se s těmito 10 druhy kořenících směsí. Zavedou vás do Afriky, Ameriky, Austrálie, Evropy, předního orientu a mnoha oblastí Asie. Objevte oblíbené lahůdky a kulinářská tajemství cizích zemí, a to bez balení kufrů a kupování cestovních lístků.
85 CZK - 85 CZK

Aromatická, pikantní a barevně pestrá směs se solí. Ideální jak do předkrmů v podobně různých pomazánek, tak do hlavních jídel: rizota, těstovin nebo zeleninových salátů.Složení: mořská sůl, bazalka, dobromysl, okvětní plátky slunečnice, chrpa, okvětí růže, sléz
69 CZK - 69 CZK

Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě.Složení: kopr.
99 CZK - 99 CZK

Se směsí koření dona Rodrigueze je úspěch při přípravě Chilli con nebo sin Carne zaručen. Toto mexické koření dodává jídlu pálivou chuť a přináší rozmanitost do vašeho vaření. Jasně červeně-oranžová směs koření má příjemnou kořeněnou vůni papriky. Toto koření je skutečným přínosem pro ty, kteří milu
69 CZK - 69 CZK

Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je naprosto nezpracovaná, v přírodním stavu a obsahuje životně důležité minerály a stopové prvky. Dodnes se tradičně těží v pákistá
96 CZK - 99 CZK

Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso láka­vou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak grilujte. Můžete si také vytvořit lahodnou marinádu s medem a sójovou omáčkou. Maso pak bude krásně měkké.Složení: česnek, papr
69 CZK - 70 CZK

Kdo věří, že ocet, olej, sůl a pepř stačí k dochucení salátu, ať zkusí něco nového. Tato směs bylin promění každý dresing a salát v gurmánský zážitek. Dostatek olivového oleje, troška jablečného octa, dostatek jemné hořčice a salátové koření, to vše smíchat a přidat do salátu. Salátové koření je vho
109 CZK - 109 CZK

Koření je alfa a omega pro každého, kdo si doma suší svoje maso. A jelikož podporujeme domácí sušení, tak jsme vám namíchali jedinečnou kořenící směs, která chuť tvého jerky vystřelí do nebeských výšin.
Pokud se rozhodneš používat naši směs, nemusíš maso už dosolovat, sůl je totiž už obsažena
91 CZK - 91 CZK

Zpestřete vaše svařené víno našim kořením. Provoní celý dům a skvělé zjemní šálek vánočního punče. Tip: Přidejte kousky pomeranče nebo rozinky.
Návod k přípravě:sáček vložit do šálku horkého vína (cca 250 ml), nechat 5-10 minut odstát. NEVAŘIT! Balení obsahuje 20 sáčků o 1,8g. Složení: oplodí

99 CZK

Špetka jemné směsi s kopřivovými semínky, psylliem a rajčaty dovede každý kousek zeleniny k dokonalosti. Skvěle vyladí i hummus a každý pokrm veganské kuchyně. Pro dokonalou chuť jednoduše posypte jídlo kořením až těsně před podáváním.Složení: semínka kopřivy 26%, psyllium semínka 21%, pastiňák, kousky rajčat 20%, měsíček květ, kmín černý.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu. Skladování: Skaldujte v suchu a chladu.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1302kJ/313 kcal, Tuky 8,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g, Sacharidy 26g z toho cukry 12g, Bílkoviny 16g, Sůl 0,7g.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

99 CZK

Vychutnejte si intenzivní chuť směsi koření s houbami, která dodá srnčímu, jelenímu, zaječímu, bažantímu nebo kančímu masu lehce trpkou chuť, kterou milovníci divokých zvěřinových hodů vyhledávají. Doporučujeme rozmělnit v hmoždíři a maso do něj naložit. Hodí se také do zvěřinových omáček. V tomto případě přidejte koření na začátku vaření.Složení: hříbky, rozmarýn, tymián, jalovec, pepř černý, hořčice žlutá, nové koření, hřebíček.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

99 CZK

Hledáte něco pikantního na zub? Smíchejte 1–2 lžičky koření se 125 g tvarohu nebo čerstvého sýru a vychutnávejte si parádní pomazánku na kousku čerstvého pečiva.Složení: sladká paprika, galgán, česnek, petřel, mateřídouška, saturejka, kmín, ostrá paprika, chilli, libeček, rozmarýn, skořice.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

109 CZK

Koření je základ. To platí nejen při sušení masa. Speciální varianta koření pro výrobu sušeného masa.Složení: sůl max.30%, pepř, koriandr, česnek.Návod na přípravu: Na 1 kilo masa použijte 20-25 gramů. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: skladujte v suchu.Dodavatel: MASO HERE s.r.o.

69 CZK

Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě.Složení: kopr.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

79 CZK

Kdo má rád ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá a sáhne po tomto ohnivě ostrém chilli. Stupeň ostrosti = 9. Můžete jej rozemlít nebo povařit celý lusk. V kuchyni se použití chilli meze nekladou. Hodí se do těstovinových omáček nebo pro přípravu marinád. Také dezerty mohou snést trošku ohně, obzvláště doporučujeme čokoládovou chilli omáčku, která se výborně hodí ke zmrzlině i pikantnímu kuřeti. Míra ostrosti je na každém balení vyznačena pomocí stupnice 0-10. Složení: Chilli bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

99 CZK

Známe to všichni – ať děláte, co děláte, občas nám zbyde uvařená brambora, plátek šunky nebo třeba miska těstovin. I z nich jde ale vykouzlit gastronomický požitek, stačí trocha inspirace a to správné koření. Potraviny se dají využít do posledního zbytečku. Šetříte tak nejen svou peněženku, ale i planetu. Tato směs skvěle dochutí těstoviny, rýži, nákypy, zeleninové pánve i dipy.Složení: rajčata kousky 30%, cibule 20%, petržel 20%, dobromysl, mošská sůl 10%, pepř černý, česnek.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

109 CZK

Sluníčková žlutá barva směsi již prozrazuje, že se jedná o koření curry. Kurkuma, okvětní plátky slunečnice a pomerančová kůra završují toto asijské aroma. Polévky, masové a zeleninové pokrmy získají ten správný šmak, intenzivní barvu a nádhernou vůni – jednoduše znamenité. Směs znamenitě chutná v kokosových curry polévkách, čočkových polévkách a curry. Vřele doporučujeme také na zjemnění zeleniny s kešu oříšky připravované v pánvi. Zkrátka vám neobyčejně lahodně dochutí asijskou večeři.Složení: kurkuma bio, kardamom bio, muškátový oříšek bio mletý, slunečnice okvětní plátky bio, římský kmín bio, měsíček květ bio, pomerančová kůra bio, koriandr bio, hořčice žlutá bio, pískovice řecké seno bio, chrpa květ bio, fenykl bio, paprika sadká bio mletá, chilli bio mleté, mořská sůl, bobkový list bio, rozmarýn bio, tymián bio, zázvor bio.Skladování: Skladovat v suchu a chladu.Doba spotřeby: uvedena na obaluVýrobce Sonnentor s.r.o.

109 CZK

Při výrobě domácího jerky je koření základ. Stačí si zvolit správný poměr a můžete začít.Složení: sůl max.30%, koriandr, cibule, česnek, paprika, černý pepř, zelený pepř, petržel, medvědí česnek.Návod na přípravu: Na 1 kilo masa použijte 20-25 gramů. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: skladujte v suchu.Dodavatel: MASO HERE s.r.o.

99 CZK

Pečlivě jsme sledovali naše babičky, jak jim pod rukama vznikají ty nejlepší koláče, sušenky a cukroví. Vyzkoušejte jejich tajemství i vy!Složení: muškátový oříšek, skořice Cassia, hřebíček. Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedena na obalu.Skladování: Skladujte v suchu a chladu.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.